Referenties

Wij hebben inmiddels al zeer divers scala aan bedrijven als klant. Uiteenlopend van scholen en ziekenhuizen tot stichtingen en woningcorporaties.

“Ik heb CCF en Claudia ervaren als een zeer praktisch, betrokken (en niet onbelangrijk) ook betaalbaar bureau. Bij een VSR niet alleen iets constateren maar actief de schoonmaker op de werkvloer helpen zijn kwaliteit te verbeteren. Meedenken om vanuit gezamenlijk doelen te denken. Met behoud van de posities van zowel opdrachtgever en schoonmaakbedrijf toch een verhoging van de kwaliteit na te streven is een kracht van CCF.”

Domien Reinders / Projectmanager Wereldhave 

“Claudia heeft een professioneel adviesbureau opgebouwd met een aansprekende portefeuille. Ik heb haar leren kennen als een stevige adviseur die haar vak verstaat en een goed resultaat neer kan zetten tegen een scherpe prijs.”

Chris Boer / facility manager Rabobank Rijn en Veenstromen 

“CCF is al enige jaren verantwoordelijk voor de VSR metingen binnen een de Inholland locaties. Tijdens deze werkzaamheden dragen zij enthousiast en op een natuurlijke professionele manier hun kennis aan belanghebbenden over met als doel de uitvoering van schoonmaak werkzaamheden te professionaliseren”

Petra Boerlage / InHolland 

“Via via hebben wij in 2007 de naam van Claudia doorgekregen nadat wij het werken met de grotere organisaties he-le-maal zat waren. Claudia kwam bij ons op het hoofdkantoor om kennis te maken en er was direct een klik. Het enthousiasme dat zij heeft voor het Schoonmaak vak is geweldig mooi om te ervaren en hadden wij eerder bij andere bedrijven nog niet gezien en dus gemist. Inmiddels 10 jaar verder werken wij nog steeds met CCF samen en zijn de werkzaamheden welke zij voor ons verrichten steeds verder uitgebreid.”

Jose van Diemen

“CCF is a team of experts who is dedicated to successfully getting the job done. I’v experienced her as a expert on cleaning tenders, who not only gets results, but also knows the satisfy client interests. Serieus, ambitious and hard working.”

Anoniem

“Het enthousiasme wat Claudia heeft, vinden wij terug in het hele team van CCF waardoor het samenwerken met de schoonmaakleveranciers ook heel goed verloopt ook wanneer de kwaliteit na een meting niet goed blijkt te zijn.”

Anoniem