Partners

CCFacilities heeft jarenlange ervaring op het gebied van facilitair management. Daarin zijn succesvolle samenwerkingen tot stand gekomen. Veel partners maken vandaag de dag nog steeds gebruik van het deskundig advies van CCFacilities.

VSR

Al onze VSR inspecteurs en controleurs zijn in het bezit van het benodigde VSR diploma. Daarnaast dienen zij dit diploma elke 5 jaar opnieuw te behalen.

CCF is al vanaf 2004 actief lid van en bij de VSR.

RAS

Onze inspecteurs en adviseurs zijn allen examinator bij de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak ,- en Glazenwassersbranche: RAS.

Dit houdt in dat wij verschillende Vakopleidingen examineren. Dit is dan ook een toegevoegde waarde voor op de werkplek en bij het uitvoeren van de kwaliteitsmetingen.

NRW

NRW verenigt deskundigen, belanghebbenden en vernieuwers binnen de winkelomgeving. We helpen elkaar verder met kennisontwikkeling. Een succesvolle winkelomgeving is de motor voor bruisende steden en kernen. In een wereld die versneld verandert, hebben we elkaar hard nodig om een evenwichtige kijk te ontwikkelen en keuzes te maken. Om dit mogelijk te maken, creƫren we een omgeving waar we elkaar ontmoeten en we ons vrij voelen om mee te denken en mee te doen.

Saltini

Voor het uitvoeren van de kwaliteitsmetingen maken wij gebruik van Saltini. Samen met Saltini blijven wij doorlopend onze dienstverlening en tevens de wijze van meten en rapporteren verbeteren.

MVO Nederland

CCF streeft ernaar zo Maatschappelijk Verantwoord mogelijk te Ondernemen.

Jaarlijks stellen wij met ons gehele team een Zelfverklaring op. Wij laten ons hierin begeleiden en adviseren door MVO Nederland.

In veel gevallen maakt MVO ook deel uit van de aanbestedingen welke door CCF zijn uitgeschreven en/of begeleid.

MVO Keurmerk

MVO-Keurmerk Logo 2022