Optimalisatie schoonmaakproces

De verstandhouding met je facilitair dienstverlener is goed. Maar toch heb je het gevoel dat de kwaliteit van de schoonmaak beter kan? Waarschijnlijk heb je gelijk!

Proces in kaart brengen
Door routine en ingesleten processen kan het zijn dat schoonmakers op de werkvloer niet altijd de gewenste kwaliteit leveren. Regelmatig VSR-controles uit laten voeren zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk boven tafel krijgt waar mogelijkheid tot verbetering zit.

Motiveren van opdrachtgever en schoonmakers
Wij geloven dat motivatie het sleutelwoord is voor het verbeteren en optimaliseren van het schoonmaakproces. Door mensen op de vloer te betrekken bij de bevindingen uit de VSR-controles creƫren we bewustwording.

Betrokkenheid leidt tot kwaliteit
Vanuit die bewustwording is verbetering mogelijk. Samen verbeterpunten benoemen en oplossingen aandragen leidt tot grotere betrokkenheid. Van zowel opdrachtgever als medewerkers. En we verzekeren je; dat leidt weer tot betere kwaliteit van de schoonmaak.

Meer weten over optimalisatie van het schoonmaakproces? Of direct een concrete vraag? Neem direct contact op. Onze mouwen zijn al opgestroopt!