Begeleiding aanbesteding schoonmaak

Je wilt de schoonmaak uitbesteden en hebt behoefte aan professionele ondersteuning. CC Facilities kan je van begin tot eind begeleiden in dit proces. Door jarenlange ervaring met de meest complexe aanbestedingsprojecten en kwaliteitsvraagstukken kennen wij de schoonmaakbranche door en door.

Hoe we de aanbesteding schoonmaak aanpakken

Samen ontwikkelen we een inkoopstrategie. Daarin worden alle wensen, eisen en een helder programma van eisen (PvE) opgesteld. Samen met het aanbestedingsbeleid vormen deze de basis voor het aanbestedingsproces.

Advies aanbestedingsprocedure

Uiteraard krijg je daarna uitgebreid advies over de wijze van aanbesteding. En alle aspecten die daarbij horen. Of het nu gaat om een onderhandse aanbesteding, Europese aanbesteding of andere gewenste procedure, de kennis is in huis!

Efficiƫnte inrichting inkoopproces

Vervolgens blijven we ook tijdens het inkoopproces jouw directe partner en adviseur. Al onze teamleden zijn geschoold en hebben een uitgebreide kennis van de markt. Hierdoor kunnen we het inkoopproces efficiƫnt insteken. Daarbij hebben we altijd het beste resultaat als doel.

Een schone start

Voorafgaand aan een nieuwe aanbesteding adviseren wij om altijd een nulmeting uit te laten voeren. Deze meting is om na te gaan of de huidige leverancier alles netjes achterlaat. Zo weet je zeker dat het nieuwe schoonmaakbedrijf niet met achterstallig onderhoud te maken krijgt bij aanvang van het nieuwe contract.

Wij kunnen ook adviseren over procesoptimalisatie van het schoonmaakproces met de huidige leverancier. Ook bieden we begeleiding en advies bij de aanbesteding van catering.