Over CC Facilities

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat Claudia Cornelissen CC Facilities heeft opgericht. Een onafhankelijke adviesbureau voor schoonmaak en bedrijfscatering.

Claudia Cornelissen

Zij heeft jarenlang gewerkt in het schoonmaakbedrijf van haar ouders. Door die ervaring kent ze alle ins en outs van de branche. Zij weet wat er speelt. Zowel bij de opdrachtgever als bij de mensen op de vloer. Claudia is ervan overtuigd dat kwaliteitsverbetering op het gebied van schoonmaak en bedrijfscatering alles te maken heeft met het scheppen van de juiste verwachtingen. Van opdrachtgever naar medewerkers én andersom.

Die visie zie je terug in haar bedrijf. Want CCF motiveert opdrachtgever én medewerkers en dat brengt de kwaliteit naar een hoger niveau!

Het team

Het team van CCF bestaat uit 11 professionals. Elk teamlid brengt z’n eigen kennis en specialisme mee. Daardoor is CCF een sterke en oplossingsgerichte gesprekspartner voor jouw facilitaire uitdagingen en vraagstukken.

Ben je op zoek naar een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van schoonmaak en bedrijfscatering? Heb je ondersteuning nodig bij contractbemiddeling of professionele begeleiding bij een aanbestedingsproces, advies over de HACCP-norm, onderhoudsadvies of procesoptimalisatie? Of wil je een VSR-controle of nulmeting laten uitvoeren? Bel ons of stuur ons een e-mail voor vrijblijvende informatie. Wij stropen onze mouwen op en staan voor je klaar!