HACCP richtlijn en advies

logo Advies

Organisaties waar voedsel verwerkt wordt zijn verplicht zich aan de hygiƫneregels van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) te houden. Het naleven van die regels is complex en onderdeel ervan is de bedrijfsvoering in zowel de keuken als het restaurant.

Onafhankelijk advies naleving HACCP

Wil je als organisatie geen straffen of boetes riskeren, dan is het noodzakelijk dat volgens de HACCP-normen wordt gewerkt. Deze richtlijnen zijn opgesteld om de veiligheid van ons eten te waarborgen. Als onafhankelijk adviesbureau letten wij bij de uitvoering van een HACCP-meting onder andere op de kwaliteit van schoonmaak. Maar besteden we ook veel aandacht aan de opslag van voedingsmiddelen en de procesvoering in de keuken en het restaurant.

Bij- en aansturing personeel

Door deze metingen kunnen we verbeterpunten signaleren. Om vervolgens het personeel bij- of aan te sturen en verbetering te realiseren. Want wij gaan alleen voor de allerbeste kwaliteit!

Meer weten over de HACCP-richtlijn of direct een HACCP-meting aanvragen? Dat kan! Neem contact op en we helpen je met het verbeteren van de kwaliteit binnen jouw organisatie.