Over ons

In 2004 is Claudia Cornelissen op 25 jarige leeftijd haar eigen bedrijf begonnen  CC Facilities.

Zij wilde met haar kennis er ervaring welke zij vanaf haar 15de had opgedaan binnen oa het familie bedrijf en de schoonmaak branche, opdrachtgever en opdrachtnemer dichter bij elkaar brengen; contracten beter op elkaar aan laten sluiten en de schoonmaak naar een hoger niveau brengen door het motiveren van de medewerkers.

Inmiddels bestaat het CCF team uit 11 professionals met ieder een eigen achtergrond en ervaring binnen de schoonmaak en catering.

CCF heeft als doel een toegevoegde waarde te zijn voor alle betrokken partijen waarbij kwaliteitsverbetering door oa het motiveren van de medewerkers voorop staat.

Hiermee onderschrijven wij de nieuwe code ‘verantwoordelijk marktgedrag’, zoals die na intensief overleg tussen bonden, schoonmaakbedrijven, opdrachtgevers, overheden en intermediairs, tot stand is gekomen.

Op 18 maart 2014 heeft de ondertekening op regionaal niveau in Waalwijk plaatsgevonden. Alle personeelsleden van  CCF  hebben op 23 februari  2015 deze code ondertekend in Mijdrecht.